Kurumsal Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz
21 Haziran 2023

• Aliağa C.İ.K. Kampüs Devlet Hastanesi; nitelikli personeli ile modern sağlık hizmetini en üst seviyede sunma gayreti içindedir.

Kalite Politikamız: Yasal şartlar çerçevesinde iyileşme ve gelişmeyi hedef alan Kalite Yönetim Sistemi Standartlarına uygun, sürekli sağlık hizmeti sunmak, hasta ve çalışan güvenlik ve memnuniyetini sağlamak, hizmet içi eğitimlerle destekli, ekip anlayışını geliştirmek, modern tıbbın gereklerini yerine getirerek sağlık hizmetini sunmaktır.

Misyonumuz: Etik değerlerden ödün vermeden, modern teknolojiyi kullanarak, insan haklarına saygılı bir şekilde Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde bulunan tüm çalışan, hasta, tutuklu ve hükümlü sağlığı ve memnuniyetini gözeten bir anlayışla en üst düzeyde sağlık hizmeti sunmaktır.

Vizyonumuz: Modern tıbbı kullanarak kaliteli, güvenilir sağlık hizmet sunumu ile hasta ve çalışan memnuniyetini en iyi şekilde sağlayarak öncü olmaktır.

Kurumsal amaç ve hedeflerimiz:

• Mahkûm, tutuklu hastalarımıza, kampüs çalışan personel ve yakınlarına; topluma kazandırma, sağlıkla ilgili ve kişisel bakımlarına yönelik eğitici etkinlikler düzenlemek.
    • Mahkûm/hükümlü bekleme alanlarının yenilenmesini sağlamak.
    • Sağlık hizmetlerinde kaliteyi arttırmak.
    • Çalışan ve hasta memnuniyetini arttırmak
    • Hastane çalışanlarına hasta hakları, işaret dili ve hasta ile iletişime yönelik hizmet içi eğitim düzenlemek, Dilek şikâyet kutularındaki istekleri, şikâyetleri dikkate alarak birim bazlı değişiklikler uygulamak, Hastane tanıtım broşürlerini hazırlamak, hasta ve hasta yakınlarının ulaşabileceği yerlerde bulundurmak
    • Fizik Tedavi Polikliniğine bağlı olarak hastalara poliklinik hizmetlerinin yanı sıra ağrı ve diğer fiziki rahatsızlıklarının tedavisi için birçok yöntem sunmak
    • İŞKUR bünyesinde kursiyer istihdam ederek personel açığını kapatmak, yeni iş olanakları sağlamak.
    • Hastanede birim bazında çalışma düzeni ve kalite doğrultusunda gerek görülen tüm alt yapı, cihaz, donanım eksikliklerini gidermek, Engelli hastalara yönelik bina düzenlemelerini yapmak, Mevcut kullanılır cihazların tamir, bakım ve kalibrasyonlarını yapmak,
    • Hastane çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim faaliyetlerini düzenlemek, Bölüm bazlı eğitim gereksinimlerini belirlemek, İhtiyaçlar doğrultusunda hizmetli ve sağlık personeli sayısını arttırmak,

Değerlerimiz:

• Etik ilkelere duyarlı